Theorieles drone vliegen

Wil je je drone brevet halen, dan moet je er rekening houden dat een drone opleiding niet alleen maar uit vliegen bestaat; ook de theorie is belangrijk voor een drone piloot. Daarom biedt Drone Flight Academy complete cursussen aan die bestaan uit een praktijkgedeelte en theorielessen. Voordat we tijdens de les gaan vliegen met de drones, beginnen we met de theorieles drone vliegen, zodat je precies weet waar je op moet letten tijdens je vlucht.

Theorielessen drone vliegen bij Drone Flight Academy 

Drone Flight Academy biedt theorielessen voor zowel de mini drone opleiding, ROC-Light, als de RPA-L drone opleiding.

Bij de theorielessen voor de mini drone opleiding leer je alles dat je moet weten om veilig en verantwoord met je drone te kunnen vliegen. Zo wordt er bijvoorbeeld aandacht besteed aan de regelgeving voor drones en hoe je een vlucht op de juiste manier moet voorbereiden. De mini-drone opleiding is bedoeld voor mensen die commercieel willen vliegen met drones tot en met 4KG.

De theorielessen voor de RPA-L opleiding zijn vanzelfsprekend wat uitgebreider. Hier wordt niet alleen aandacht besteedt aan de werking van een drone en actuele wet- en regelgeving omtrent drones, maar ook aan luchtvaartmeteorologie en het juist voorbereiden van je vlucht. De RPA-L opleiding is bedoeld voor mensen die professioneel drone piloot willen worden.

Alle theorielessen worden klassikaal gegeven, in groepen van maximaal 15 cursisten. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat de docenten iedereen voldoende individuele aandacht kunnen geven. 

Nadat je de theorieles drone vliegen hebt afgerond, start het praktijkgedeelte van de cursus, waarbij je zelf aan de slag gaat met het vliegen met drones.

Ja, ik wil me aanmelden voor een drone opleiding!

Heb je interesse in de theorielessen en wil je je graag inschrijven voor een drone opleiding bij Drone Flight Academy? Meld je vandaag nog aan!

Meld aan

Drone Flight Academy

Drone Flight Academy ontwikkelt en verzorgt trainingen, opleidingen en workshops gericht op het veilig en verantwoord vliegen met drones.