Ontketen de dronepiloot in jezelf!

Elke dronebezitter opleiden tot dronepiloot, dat is onze ambitie! Wij leren je hoe je de drone optimaal en binnen de regels kunt gebruiken voor je persoonlijke dromen. Denk hierbij aan het perfecte shot tijdens je vakantie, het analyseren van een sportwedstrijd, voor je volgende carrière in de industriële of festival sector of omdat drones simpelweg fantastisch zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat het allemaal in jou zit, aan ons de taak om de dronepiloot in jou te ontketenen!

Drone vliegen is luchtvaart

Als je vliegt met je drone maak je onderdeel uit van de luchtvaart. Hierin zijn vele andere gebruikers actief, zoals andere drones, recreatieve vliegers, kleine- en grote luchtvaart en helikopters van hulpdiensten. Om dit luchtruim veilig en open te houden, moet je als dronebezitter ook daadwerkelijk een dronepiloot worden. Dat betekent naast het leren van vliegvaardigheden, dat je ook de juiste kennis van zaken opdoet en benodigde licenties behaald.

De wet- en regelgeving vormt een belangrijk onderdeel van onze opleidingen. Na het afronden van onze opleidingen ontvang je een officieel certificaat waarmee je jouw licentie kunt aanvragen bij het Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT).  

Drone Flight Academy

Drone Flight Academy is onderdeel van Drone Flight Company. Drone Flight Company focust zich op bedrijven die gebruik willen maken van drones en hiermee hun dagelijkse werkzaamheden een stuk efficiënter maar vooral veiliger laten verlopen. Met de Academy geven we invulling aan deze ambitie door van elke dronebezitter een dronepiloot te maken met de juiste opleiding en bijbehorende behaalde licenties.  

De opleidingen zijn ontwikkeld door ons team van experts en officieel goedgekeurd door Inspectie Transport en Logistiek.  

Drone Flight Academy

Drone Flight Academy ontwikkelt en verzorgt trainingen, opleidingen en workshops gericht op het veilig en verantwoord vliegen met drones.