security & surveillance

KIES HIER DE VERPLICHTE OPLEIDING VOOR HET EU DRONEBEWIJS

Het Europees Dronebewijs is het verplichte bewijs als je wilt vliegen met drones zwaarder dan 250 gram. Afhankelijk van het gewicht van de drone val je in subcategorie A1, A2 of A3. Om te vliegen in subcategorieën A1/A3 dien je de DronePilot Basic Light te volgen. Om te vliegen in A2 moet je naast de opleiding voor A1/A3 een aanvullend opleiding en examen voor A2 doen. De DronePilot Basic is voor zowel subcategorieën A1/A3 als voor subcategorie A2. 

Kijk in onze keuzehulp om te bepalen welke opleiding bij je past.

Kies hieronder direct de verplichte opleiding variant voor het EU Dronebewijs. Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan de instructievideo over ons online platform om een goed beeld te krijgen over wat je kan verwachten.

DronePilot Basic Light 

EASA Open-categorie A1/A3

99,99 incl. BTW

De DronePilot Basic Light opleiding is de verplichte minimale opleiding voor dronepiloten welke willen vliegen in de laagste risicocategorieën A1 en A3 van het Europees Dronebewijs. Veel voorkomende drones die vallen binnen deze categorieën vallen zijn DJI Mavic Mini (2)*, DJI Mavic Air, DJI Inspire, Yuneec Breeze en de Hubsan X4. *geen opleiding verplicht.

Meer informatie

DronePilot Basic

EASA Open-categorie A1/A3 + A2

199,99 incl. BTW

De DronePilot Basic opleiding is de verplichte minimale opleiding voor dronepiloten welke willen vliegen in de hogere risico categorie A2 van het Europees Dronebewijs. Veel voorkomende drones die vallen binnen deze categorie zijn de DJI Mavic 2 Pro, DJI Mavic Zoom 2, DJI Mavic Air 2, DJI Inspire, DJI Phantom, Hubsan Zino en de Yuneec Q500.

Meer informatie


Bekijk de introductievideo

Hieronder zie je de introductievideo voor onze opleidingen voor het EU Dronebewijs. In de video leggen we nogmaals uit wat de verschillen zijn tussen de twee opleidingen en krijg je een indruk van de werking van het online leerplatform.

Twijfel je nog over het EU Dronebewijs? Neem dan contact op met een van onze experts!

employee

Dion Thomas

phone020 820 86 36

mail[email protected]