DronePilot Basic

Professioneel vliegen met Mini Drones (RPAS) t/m 4kg

Particulieren en beginnende commerciële drone gebruikers die beter, slimmer en veiliger willen vliegen. Bedrijven en organisaties die drones volgens de regels willen inzetten maar ook voor fotografen en cameramensen die vanuit een nieuwe dimensie beelden willen schieten. Na het afronden van de DronePilot Basic opleiding ben je in het bezit van je ROC-Light. De perfecte eerste stap voor het vliegen met Drones.

Kosten: €900,- (excl. BTW)

Meer informatie

DronePilot Advanced

Professioneel vliegen met drones tot en met 25 kg.

De DronePilot Advanced opleiding is gericht op particulieren en commerciële drone gebruikers die vluchten moeten uitvoeren die vallen in de hogere risicoklassen. Door het volgen van de DronePilot Advanced opleiding behaal je de RPA-L en is het mogelijk om onder een ROC vluchten te mogen uitvoeren. De opleiding is verplicht voor het gebruik van drones boven de 4 kg.

Kosten: €3500,- (excl. BTW)

Meer informatie

DronePilot Expert

De DronePilot Expert opleiding is gefocust op de toepassing van drones voor veiligheid en inspectie met drones t/m 25 kg. Door het volgen van deze training is het mogelijk om het DJI UTC Inspection certificaat te behalen en leer je tot in detail hoe je de drone kunt inzetten tijdens inspecties van bouw, infrastructuur en agrarische toepassingen. Daarnaast ben je na het volgen van de opleiding in staat om als piloot de veiligheidsdoelstellingen te realiseren van gemeentes en veiligheidsdiensten zoals brandweer en reddingsmaatschappijen.

Kosten vanaf: €4500,- (excl. BTW)

Meer informatie

Drone opleiding volgen?

Je wilt graag drone piloot worden, misschien commercieel of professioneel, maar hoe pak je dat aan? Het begint allemaal bij de opleiding drone piloot.

Veilig drone vliegen staat voorop

Vliegen is fantastisch! Maar wel iets wat natuurlijk veilig en vakkundig moet gebeuren. Om dit te kunnen verwezenlijken, is een goede safety culture onmisbaar. We schenken hier bij Drone Flight Academy dan ook voldoende tijd en aandacht aan, want ook bij ons staat veiligheid voorop.

Aanbod Drone Flight Academy

Bij Drone Flight Academy, bieden we twee typen drone opleidingen aan, namelijk de RPA-L opleiding, waarbij je wordt opgeleid tot professioneel drone piloot, en de ROC-Light opleiding, ook wel mini-drone opleiding genoemd. Bij de ROC-Light opleiding wordt je opgeleid om te vliegen met drones tot 4 KG, waarbij je commercieel gebruik mag maken van je vliegkunsten en een theorie examen kunt afleggen bij het KEI. Wanneer je dit hebt volbracht, mag je een ontheffing van een vliegverbod aanvragen. Tijdens de opleidingen krijg je een beeld hoe er gevlogen wordt met drones en worden de drones gedemonstreerd.

Drone opleiding op maat

Alle drone opleidingen die we bij Drone Flight Academy aanbieden kunnen we ook tailormade aanbieden. Heb je behoefte aan een opleiding op maat? Geef dit aan ons door via ons contactformulier, dan kijken we in samenspraak wat de beste invulling wordt.