OVER ONS

Drone Flight Academy

Drone Flight Academy ontwikkelt en verzorgt theoretische opleidingen en praktische trainingen gericht op het veilig en verantwoord vliegen met drones. Onze instructeurs hebben uitgebreide ervaring in zowel bemande al onbemande luchtvaart. Vanuit verschillende achtergronden leren ze jou de theoretische kennis te begrijpen en toe te passen tijdens het vliegen met een drone. Tijdens de praktijktraining leren ze je allerlei praktische vaardigheden om de drone zo veilig mogelijk te besturen.

Ontmoet ons team

Ons team bestaat uit ervaren instructeurs en medewerkers die bij elkaar meer dan 75 jaar ervaring hebben in het vliegen met onbemande vliegtuigen. Wij stellen ze graag aan je voor!

Join our team!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je je verder ontwikkelen in de wereld van drones? Bekijk dan onze vacatures. 

Wij zijn altijd op zoek naar versterkingen voor ons team van instructeurs. Werk je graag met mensen en ben je in staat om kennis en vaardigheden over te brengen, neem dan contact met ons op.
Als medewerker klantenservice ben je verantwoordelijk voor al het telefoon en mailverkeer omtrent onze fysieke en online trainingen. Ze kunnen jou vragen stellen over de wet- en regelgeving, praktische zaken omtrent ons e-learning platform of het reserveren van een training. Ben jij sociaal, gedreven en lijkt het je leuk om in een dynamisch en jong team te werken? Neem dan contact met ons op.
Als junior marketing medewerker ben je het verlengstuk tussen onze commerciële afdeling en onze marketing kanalen. Heb jij een studie afgerond in deze richting en denk je bij te kunnen dragen aan het vergroten van ons bereik? Neem dan contact met ons op.